Monday, May 31, 2010

rindu blog

assalamualaikum.

hampir seminggu aku tak update blog. bukan sahaja sbb aku tak berape sihat, tapi juga sbb aku balik kampung. kat umah kau kat kampung tu takde line internet. bawak balik berukben pun tak guna. dapat setakat EDGE je. itu pun susah gile nak dapat connection. maxis ke celcom ke sama je. klu nak line 3G or HSDPA, kene kuar gi bandar. tak kuasa ah.

klu ikutkan, byk je benda nak diblogkan. tapi disebabkan limitation tu, malas ar praktikkan konsep taip dulu post kemudian. sbb nnt jadi entri basi. huhuhu. 

sbnrnye aku tak baper sihat sgt nih. batuk2 lagi. hari nih aku pakai penutup hidung dan mulut kat opis. nmpk teruk gak la kan. huhuhu. aku susah nak dapat penyakit 3 serangkai nih (demam, batuk, selsema). tapi kalau sekali dah kene mmg seksa laa. batuk yg paling lmbt nak baik. selalunye dekat 2 minggu baru hilang batuk tu. makan ubat ke tak mkn ubat ke sama je. kadang2 tu dah abis 2 botol Bena Expactorat pun tak hilang2 gak batuk aku. tak tau la nape. hmmm. 

aku igt malas dah nak gi keje tadi. tapi risau plak byk keje yg menanti kat opis. so aku gi jugak la. smpi2 opis tgk takde keje sgt pun. hahahha. tak dtg pun takpe. huhuhu. actually tengahari ni aku kene attend satu majlis kat Puspanitapuri, Putrajaya. tapi aku malas ar nk gi. guna alasan tak sihat nih mesti boss kesian kot. takpe la. majlis tu klu ade rezeki lagi nnt bleh pegi lagi. klu ade rezeki la. hehehe.

p/s: ada satu berita gembira. tapi next week kot baru bleh reveal. hehehe. tungguuuuu.


Post a Comment