Friday, May 14, 2010

Piala Thomas: Yongbo dah cuak

assalamualaikum.

mungkin Yongbo baca reaksi rakyat malaysia terhadap kenyataan dia sebelum nih. so dia pun dah cuak dan menukar pandangan dia terhadap kem Malaysia. hahaha. tp aku rasa ini pun salah satu cara dia nk main psikologi gak nih. 

dia ckp kita ada kelebihan mental sebab Malaysia mengharungi perlawanan yg sukar lawan Jepun dan Denmark. so kita ada mental strength yg mantap la. China menang mudah semua perlawanan. Lin Dan pun nyaris dimalukan perseorangan pertama Korea, Park Sung Hwan. maybe sbb sambil lewa and pandang rendah pada lawan. klu China pandang rendah kat Malaysia, mmg menempah kalah laa. aku pasti mlm nih stadium putra bukit jalil pasti penuh dgn sorakan gegak gempita penyokong2 Malaysia. aku nak pegi tp apa kan daya tiket dah abis. menyesal tak beli awal2 dulu. huhuhu. dgn sokongan padu rakyat Malaysia, semangat juang tinggi pemain2 Malaysia, Tembok Besar China pasti roboh malam ini!! Ayuh MALAYSIA!!!!

p/s: hari ni baru kedengaran lagu "Kau Boleh" kat radio. kene nyanyi kat stadium mlm nih kasi bakar smgt player. heheheh
Post a Comment