Thursday, May 20, 2010

Thursday blues

assalamualaikum.

hari ini adalah hari paling tak produktif dalam minggu nih. tak tau apsal. rasa mcm malas sgt nk buat keje. klu aku tak datang keje pun takpe rasanye. sbb sepanjang hari ni mmg aku main game je kat opis. huhuhu. dah la masuk lambat. kul 11 lebih baru punch. tp aku bukan sengaja dtg lambat. aku dah mintak izin ngan boss sbb nak bawak adik aku pegi buat CT scan kat hospital. tu yg lambat tu. pastu start pada tu terus duk kat PC surfing around and playing games. sgt la tak bestnye.

ni dah dekat kul 6 tapi aku tak balik lg. sbb jap lagi nk gi main badminton kat presint 16 ngan officemates. pastu kalau aku larat nak gi lepak kat McD Equinne ngan encik Faizal Sky0ne, Layzree and Mijie.

mmg gile bosan aku hari nih. huhuh.

[gmbr direquest dari pakcik google]

p/s: smpt gi basuh kete pagi td tp petang nih dah disimbah hujan plak. huhuhu.
Post a Comment