Monday, May 17, 2010

aku beralih angin

assalamualaikum

selalunya klu aku drive gi keje, aku akan dgr HotFM. AM Krew mmg best. Faizal Ismail ngan Fara Fauzana mmg terbaik. sbb tu diorang paling popular. tapi last friday dpt tahu bahawa HotFM nak tukarkan shift deejay2 diorang. so tunggu je la.

pagi ni bila tuned in to HotFM, dgr suara Fafau. ok lagi. tertunggu2 gak sape partner dia. sekali dgr suara Tini, terus aku tukar ke SuriaFM. dgr suara Halim Othman. baru best. hehehe.

aku dgr radio bukan nak dgr lagu sgt. klu nak dgr lagu, aku guna USB jer. aku dgr radio sbb nak dgr celoteh deejay2 dia. kadang2 diorang buat lawak tu buat aku ketawa and hilangkan tension. so, sori la AM Krew. korang akan hilang sorang pendengar setia. hehehe.

lagi satu pasangan deejay yg aku suka ialah Jawa Rangers. diorang nih mmg ade chemistry. lawak AG ngan Kieran ni mmg terbaik gak la. hilang la tension terperangkap dlm jem nak balik keje tu. hehehe.

p/s: teringat dgr Halim ngan Linda kat Era dulu2. zaman student dulu. heheh
Post a Comment