Thursday, May 6, 2010

mood vs idea

assalamualaikum.

ketika mood nak berblog ade, idea plak tiada. klu tgh takde mood tu rasa mcm2 je nak dicoretkan dalam blog nih. ni tgh semangat bukak blog and ready nak menaip, idea takde plak. sudahnya, ini jer lah yg aku taip. huhuhu. maybe gak sbb tgh busy kat ofis nih kemas2 barang sbb nak pindah ke tmpt baru yg lebih sempit. org dah halau, kita ikut jer la. kite nih mkn gaji jer. ape org suh buat kita buat. tp harus diingat, pekerja adalah aset organisasi. klu takde pekerja, mcm mana organisasi nak beroperasi. betul tak? hehehe

still xde idea nk berblog. so i leave you here. TQ.

p/s: takde p/s utk ari nih. huhuhu
Post a Comment