Friday, April 16, 2010

aku tukar URL blog aku

assalamualaikum

takde keje balik dari ofis tadi saja gatal2 tgn register free domain kat www.co.cc. aku register www.nirelwof.co.cc. memule igt nk register www.rino.co.cc tapi kene bayar plak USD$3. bukan berkira tapi malas nk buat payment guna credit card. akaun paypal xde plak. so cari la yg free jer. lepas register, terus cari tutorial mcm mana nak ubah url blogspot kepada url yg aku dah register tu. nasib baik kat website co.cc tu dah ade tutorial dia. dgn mengikuti arahan yg diberikan, saya berjaya. hehehehe.


p/s: klu aku terasa nak tukar nama lagi nnt aku tukar je, bleh? huhuhu
Post a Comment