Friday, May 14, 2010

Piala Thomas: Kempen Halang Ke Stadium

assalamualaikum.

jgn terkejut. sbb kalau korang terkejut nnt aku terkejut lagi. huhuhu. sedang mencari2 gmbr Tun Dr Siti Hasmah kat pakcik Google pagi tadi, aku terbaca salah satu result yang aku rasa agak menarik gak la. mungkin jugak agak keterlaluan. tapi korang nilai lah sendiri. aku tak nak masuk campur dalam kempen nih tapi aku rasa korang patut tahu. kenape? mengape? korang tanye la tuan punye blog tu. korang boleh baca tentang kempen itu di sini.

sekian, terima kasih.

p/s: Tun Siti Hasmah ade masa Malaysia menang lawan Denmark, Datin Seri Rosmah pun ade gak. Tun Siti Hasmah takde masa Malaysia kalah lawan Jepun, Datin Seri Rosmah ade. Suratan atau kebetulan? hmmm.
Post a Comment