Wednesday, February 11, 2009

more pain

assalamualaikum...

demam dah kebah. pening kepala pun dah hilang sket2. tp skrg nih aku menderita batuk dan migrain plak. batuk yg sgt teruk. setiap kali batuk aku akan rasa migrain. Hanya Tuhan yang tau apa yang aku tanggung ini. mmg sudah lama aku tak sakit seteruk ini. ujian kali ini betul2 mencabar kesabaran dan ketahanan ku.

aku ngaku sblm2 nih aku penah mintak utk sakit. dan skrg Allah dah tunaikan permintaaan aku tu. baru aku tau betapa sepatutnya aku bersyukur bila dikurniakan kesihatan yang berpanjangan. kenapa aku mintak sakit? ermmm. ntah la. sbb nak tau kot sapa yg sbnrnye care or peduli ttg aku nih. dan sepanjang aku sakit seminggu dua nih, aku dah tau dan dapat rasa sapa sbnrnye yg betul2 amik berat pasal aku. huhuhu. sadis je aku nih kan? hehehe. but its true. kalau aku tak sakit, i would never know. rite? kalau setakat ckp, or tanya, sape2 pun bleh ngaku. when it really happens, you'll know who's telling the truth and who's just saying it for the sake of saying it. bak kata Nabil Raja Lawak, Lu pikir la sendiri!!

p/s: Gud Luck to sape2 yg amik exam SPA this or next week, especially to Tina and Lels.
Post a Comment