Friday, November 12, 2010

Buffered Earning ada 10, tapi.....

assalamualaikum.

aku bingung. aku bukan nak komplen ke ape, tp aku mcm pelik gak la. kenape BE ade smpi 10 tp pendapatan tak seberapa? err. bunyi mcm komplen and tak bersyukur la pulak yer? huhuhu. ape pendapat korang ye? aku pun tak tau nak tanye mcm mana. cube tgk gmbr kat bawah nih.

malu nak show current earning tu. huhuhu.

kan ade 10 BE tu. tp semuanye main sen2 jer. ade 1-2 je yg dah jadi ringgit. tu pun main 1-2 ringgit jer. pastu CTR tu ape ek? aku tak paham la. sape bleh eksplen? hehehe.

p/s: dah lama nak tanye, baru hari nih tergerak. huhuhu.
Post a Comment