Wednesday, June 9, 2010

Percubaan pertama malam

assalamualaikum.

ini bukan entri murahan. jgn salah tafsir dgn tajuk itu. hehehe. u know what i mean. 

sbnrnye mcm nih. aku selalunya berblogging and blogwalking or bloghopping or whatever-u-called-it time office hour jer. mmg jarang la online malam2 semenjak laptop aku kene sebat tahun lepas. aku online malam pun kadang2 jer. tu pun pinjam laptop tunang aku.

so kadang2 aku wondering ramai ke yg buat aktiviti penjelajahan (kdg2 tggl jejak je) pada waktu malam ataupun pada waktu di mana manusia2 normal biasanye tido? no heart feeling please. aku ckp kebanyakan yer. hehehe. so, klu ada yg tergolong dlm golongan di atas, boleh tak tolong tggl komen dan bgtau kenape korang buat aktiviti ni pada waktu mlm atau dinihari? klu korang rajin la. klu tak rajin, just tggl jejak kat shoutbox atau klik button Tweet atau Share kat bawah ni pun takpe. kerjasama korang aku dahului dgn jutaan terima kasih. hehehe. tq.

p/s: saje buat survey sblm tdo. esok pagi baru aku reply yer. hehehe.
Post a Comment