Wednesday, June 23, 2010

tips untuk hilangkan pening kepala

assalamualaikum.

tadi aku rasa sgt2 pening. tak tau apsal. maybe sbb tak cukup tdo atau pun angin. rasanye sbb angin la kot. asyik sendawa jer. igtkan sbb aku tak bfast hari ni tp aku lps mkn biskut pun still mcm tu gak. then member aku suggest suh mkn coklat tp takde coklat kat ofis nih. gula2 je ade. so dia suh mkn gula2 tu. dia kata asalkan ada bende manis dlm mulut. guess what? it really works. hilang rasa sakit kepala nih. tadi nk mengadap komputer pun takleh. skrg nih boleh menaip entri plak. huhuhu. it really works. im amazed. hehehe.
[image from google]

p/s: adakah aku sorg je baru tau pasal bende nih? huhuhu.
Post a Comment