Wednesday, June 23, 2010

First time join kontest

assalamualaikum.

masa blogwalking, aku selalu je tgk org post join kontest itu, join kontest ini tapi aku tak penah pun join. tapi kali ini aku tergerak hati plak nak join. mungkin hati aku sedang berbunga2 kot. hahahah.

kontest nih dijalankan oleh RNL Florist syarat2 dia pun senang jer. jadi follower, tulis entry and letak logo dia. ni ha logo dia.

dah nama pun florist, mesti la jual bunga. actually aku penah order sekali ngan RNL Florist nih. graduation bouquet utk sepupu aku. bunga segar dan aku rasa harga nya sgt berpatutan. (siap tolong promo nih).

tarikh tutup ialah pada 7 Julai. hadiahnye aku pun tak pasti ape. tp mesti la berkaitan ngan bunga bungaan kan? hehehe. so, jom la join. mana tau ada rezeki. hehehe.

p/s: tak ramai lagi join kontest nih, tu yg berani nak join tu. heheheh.
.
Post a Comment