Tuesday, June 29, 2010

Holiday season

assalamualaikum.

sejak kebelakangan ni aku tak dapat nak update blog kerana kesibukan di pejabat dan kesibukan melayan world cup di rumah. hari nih plak aku dah nak balik kampung and hanya akan kembali ke lembah kelang pada 5 atau 6 julai nnt. selama itu aku rasa agak sukar utk mengupdate blog sbb dah kejauhan dari teknologi.

terima kasih kerana sudi datang. aku ade satu entri yg aku tak sempat2 lagi nk taip. nnt aku taip. berkaitan ngan entri ini jugak. hehehe.

p/s: aku cuti sbb nak jaga ayah ngan adik aku kat kampung. mak aku nk pegi vietnam seminggu. huhuhu.
Post a Comment