Wednesday, June 2, 2010

kurang sihat = kurang produktif

assalamualaikum

sejak dua menjak ni aku agak kurang sihat. dari last week lg. dah dapat MC 2 ari pun still tak sihat2 lagi. dah dekat seminggu dah. especially batuk2 nih laa. aku malas nak amik cuti walaupun cuti aku ade byk lg. malas nk amik sbb nk simpan cuti. hehehe. so pegi keje pun nk tak nak jer. buat keje sket2. rasa ngantuk and penat. penat sbb batuk. aduiyaii.

smlm pagi ada la jugak buat keje dari pagi smpi tghari. tp lps lunch aku dah tingtong dah. nagntuk gile. terus aku tdo. dekat sejam gak kot aku tdo kat tmpt aku tu. huhuhu. pastu sambung surfing and main game jer. hari nih tak tau lagi. so far pagi ni ok lagi. tak tau la lepas lunch jap lagi. harap2 produktiviti aku meningkat la sket. heheheh

p/s: ini bukan alasan org malas. ini alasan org sakit. simpati lah sket. huhuhu.
Post a Comment