Tuesday, June 22, 2010

today's not my day

assalamualaikum.

hari nih sepatutnya aku ada appointment kat Klinik Orthopedik kat Hospital Putrajaya jam 9 pagi. so aku gerak dari rumah dalam kul 8 pagi. perjalanan biasanya tak smpi setengah jam pun nak pegi hospital tu. tapi pagi td tibe2 jem gile kat hiway SILK lepas tol sg ramal tu. adehh. tension tul aku. tak tau la jem pasal ape. nak kata ade eksiden, takde plak aku nmpk kesan2 eksiden masa aku lalu tu. takkan semata2 sebab hujan kot? aduiyai. lebih sejam gak baru la aku smpi kat hospital. pusing2 takde parking. kereta dah bersepah parking tepi2 jalan. bukan jalan dalam hospital tu. tp jalan besar kat luar tu. nak tak nak terpaksa la aku parking kat situ gak dan menapak ke hospital. siap cross heli pad lagi. huhuhu.

masuk2 dalam hospital tgk org ramai giler. aku beratur je la amik no giliran. tgk2 ade lebih kurang 100 lg sblm no aku. actually aku boleh je potong Q and mintak somebody register kan utk aku. sbb ade org dalam. tapi tak smpi hati plak nk buat mcm tu bile tgk org sgt ramai and ade pakcik makcik yg berdiri sbb tak cukup kerusi. so, aku decided utk balik je la. malas aku nk tunggu lama2. kalau rajin lain kali dtg buat appointment semula. klu tak, biar je laa. huhuhu.

p/s: singgah beli waffle kat cafe hospital buat breakfast. hehehe.

nyum2. tp fav aku ialah peanut butter and chocolate. hehehe.
[pic from uncle google]
Post a Comment