Sunday, June 20, 2010

Pengkritik blog


assalamualaikum.

selama aku berblog nih aku rasa aku tak pernah lagi menerima kritikan ttg blog yg aku tulis. baik dari segi konsep, penulisan ataupun layout/template blog aku. klu ade pun just bagi pendapat gitu2 jer. jgn salah faham. aku hargai setiap pendapat korang. malah aku berbangga klu korang komen sbb menunjukkan keprihatinan korang.

cuma aku just wondering. ade ke org yg buat blogwalking and kritik blog org lain? jadi pengkritik tak diundang. ade ke? klu ade, aku nk jemput la dtg and bg pandangan atau kritikan ttg blog aku nih. sbb aku rasa tak salah klu org lain bg pendapat ttg blog kite. tp jgn la condemn terus. kesian owner blog tu. kita nih rakyat malaysia. budi bahasa budaya kita. choice of words are very important. so, be wise. =)

kenape aku bangkitkan isu nih? sbb dah terjadi kat blog kampung piala dunia. kononnya memberi kritikan membina tapi ayat pertama dah kutuk kaww2. condemn bulat2. klu korang nak baca, boleh pegi sini. so, hati2 la mengomen yer. aku klu nk komen blog org pun aku cermin diri dulu. blog aku dah bagus sgt ke? huhuhu. klu aku komen pun aku cakap berlapik la. tak terus serang buta2 jer. hehehe.

p/s: blog cari kawan bukan cari lawan.
Post a Comment