Sunday, April 18, 2010

Weekend

assalamualaikum.

weekends atau hujung minggu adalah masa untuk berehat. ada juga yang gunakan waktu hujung minggu untuk keluar bersama yang tersayang. hehehe. hmmm. as for me, aku spent time ngan tunang aku samada hari sabtu or ahad je. sehari je. sehari lagi kitorang duk kat umah and wat aktiviti harian masing2, di rumah masing2.

so, ape korang buat kat umah kalau tak ke mana2? hmmm. as for me, aku tgk tv jer. selain basuh baju and keje2 umah yg lain la. i'm not a couch potato. huhuhuhu. kalau aku lapar and rajin, aku masak. bergantung kepada apa yg ada kat umah la. klu takde pape, kuar je la cari makan. huhuhu.

p/s: this weekend duk umah je sbb cik tunang tak bape sihat. huhuhu.
Post a Comment