Wednesday, April 21, 2010

Rabu yang damai

assalamualaikum.

kalau selasa hari yang sengal, rabu pulak hari yang damai. kenape damai? sbb boss takde. hahahaha. smlm aku pegi PWTC. hari nih dia plak pegi bersama pegawai perempuan yang lain. dah la boss takde, pegawai lain pun takde. yang perempuan ikut boss pegi PWTC. yang lelaki lagi dua org pegi meeting kat melaka. aku tinggal sorang kat opis. betapa tak penting nya aku kat opis nih. huhuhu.

nak kuar bfast mcm dah lewat (waktu ketika entri nih ditaip ialah 10.15am). nnt nak kuar lunch lagi. so, tak yah la bfast. nnt waktu lunch kuar la awal and lama sket. heheheh. sgt best kan klu boss takde?? hahahaha.

tapi aku bukan selalu mcm nih tau. kadang2 kalau boss takde pun aku rajin buat keje. bergantung kepada ke'urgent'an sesuatu keje tu. kalau mcm skrg nih takde sgt keje yg urgent boleh la nak bermalas2. hehehhe.

p/s: jgn amalkan selalu. kita makan gaji tau. Peace No War.
Post a Comment