Wednesday, April 14, 2010

Formspring.me - Edisi Bosan Kat Opis

assalamualaikum.

maklumlah hari nih boss takde. mood nak buat keje pun takde. sudahnye, aku duk menggodek2 blog. tp nak buat entri baru takde idea plak. so aku jalan2 sana sini tgk blog org. byk gak blog yg aku lalu tu ade letak bende alah Formspring.me nih. aku pun tanye la pakcik google. pastu aku pun bukak la akaun dgn Formspring.me nih. boleh connect ngan akaun facebook gak. tapi aku tak abih explore lg. terus letak kat kat blog. so kalau ada sesape nak tanye aku pasal ape2 jer, boleh ar tanye kat situ. kat kotak putih sebelah tu. yg ada tajuk "Please ask me anything" tu. siap ade 'please' tu. mmg aku nak sgt la korang tanya aku soalan. tak kira la pasal ape. heheheh. kalau aku boleh jawab, aku jawab. kalau aku tak bleh jawab, im sorry la. huhuhu. 

cara2nya. korang taip la soalan dalam kotak yg disediakan. sori la form tu kecik sgt. tgh cuba bak adjust lg. pastu kalau korang ade akaun formspring.me, tick pada Include your user info. kalau xde, tick jer ask anonymously. pastu send. nnt aku jawab la. klu korang nak tahu jawapan aku, pegi kat sini.

ok?? kalau ade otai yg ada pengalaman guna formspring.me nih sila kongsi ye. saya budak baru belajar. kalau salah tolong tunjukkan.

p/s: ape lg nak letak kat blog nih ek?? huhuhu
Post a Comment