Wednesday, April 21, 2010

Edisi Sengal Selasa Part 2

assalamualaikum

smlm pegi PWTC utk satu exhibition pertahanan asia. DSA 2010. pegi pun atas jemputan. penat gak jalan2. baru ku tahu yg PWTC ade hall kat seberang sungai tu. huhuhu. luas giler. masa smpi tu nak park kat dalam PWTC tp tak bleh. so try masuk parking hotel sblh PWTC tu. palang terbukak. tiket takde. so aku assume parking free la. kat dalam tu dah penuh. siap ade yg double parking lg. tp rezeki aku ada satu petak kosong. park je la. masa nak balik dekat2 kul 3 tu, laluan aku nk kuar sgt la sempitnya. akibatnya, tercalar la sket pintu blkg sbb bergesel ngan bumper Mercedes. huhuhu. pastu masa nak kuar parking, kene bayar la pulak. dgn ikhlasnya aku ckp aku masuk kul 10 pagi. natijahnya, kene la bayar RM21.00!!! huhuhu. mintak resit la. kene claim wooo. adoiyai. hampeh tul laa. makin tensen hari selasa aku yg sengal smlm. huh.

masa lunch, ade org belanja kat Riverside Cafe, PWTC. masuk2 je cafe tu terus nampak kambing panggang. amik nasik and lauk lain sket2 pastu terus amik kambing panggang. byk plak chef tu bagi. natijahnya, pening kepala sampai ke malam. sblm nih tak penah plak rasa pening makan kambing. aku mkn byk sgt kot. atau adakah aku ada darah tinggi?? huhuhu. ada kemungkinan gak sbb ayah aku mmg ade darah tinggi. hmmm. malasnya nak pegi check. nanti lah.

balik keje pegi layan bowling dgn tunang and officemates dia. layan la dua game. dah lama tak main bowling rasanye. so prestasi pun agak kurang memberangsangkan la. hahahaha. kalau selalu main mesti asyik strike jer. cik tunang pun dengki tgk. hehehe. lps bowling pegi solat then dinner. aku tak makan pun sbb pening kambing tghari tu tak abis lg. officemate dia igt aku diettapi still kene makan jugak nasik grg daging yg cik tunang tak dapat nak abiskan. takpe la. org sakit mmg kurang selera makan. huhuhu.

p/s: ape plak nak jadi dgn hari rabu ini? huhuhu.
Post a Comment