Friday, November 28, 2008

aku yg sibuk

assalamualaikum...

masih di ofis. melakukan persiapan terakhir sblm bertolak ke PWTC pagi esok. macam jauh je KL tu. huhuhu. bukan sbb jauh atau dekat. tapi byk aset pejabat di bawah tanggungjawab aku nih. tambah plak dapat keje2 last minit. panas betul la. tp dah diarah oleh pengurusan tertinggi. ape bleh buat. saya yang menurut perintah je la. huhuhu.

aku still undecided nak bawak laptop ke tak. klu aku bawak karang takut tak terjaga plak. maklumlah byk keje. so better tak yah bawak la kot. so jarang lah aku beronline nnt. klu ade masa aku cilok la mana2 laptop urusetia utk online kejap. dah kata semuanye bawah tanggungjawab aku. aku punye suke la nak guna waktu bile kan? hahaha.

lps habis event nih sure aku penat gile. tp tak leh cuti. habis 5 hb (hari jumaat). weekend tu kene balik kg. raya haji. ptg raya or 9hb dah kene balik sini semule. 10 hb pi sarawak. 11 hb dah balik sini balik. perghhh. letihnye.

bukan aku tak mau amik cuti. cuti mmg byk lagi. tp klu aku amik cuti pun duk kat umah je nak wat ape kan? nak jugak pi cuti2 mesia or at least balik kg ke. tp aku tak boleh buat tu semua. huhuhu. sbb aku tinggal ngan adik pompuan aku. dia ade kelas dari hari isnin smpi hari sabtu. aku lah yg kene hantar dia and amik dia tiap2 hari. so mcm mana aku nak cuti? nak tunggu dia cuti? bulan Feb 2009 baru dia cuti. by that time sure byk lagi keje2 baru yg bakal menimpa aku. huhuhu.

p/s:sabar je lah rinonymous. huhuhu.
Post a Comment