Sunday, November 23, 2008

A1 GP Malaysia

assalamualaikum...

akhirnya sampai jugak aku ke Litar F1 Sepang yang dibangga2kan selama ini. mula2 smpi tu mmg teruja jugak la. penah dpt award The Best F1 Circuit in the world, The Best Host. sapa tak bangga beb. dah lama teringin nak pegi tp baru hari nih dapat merealisasikan impian itu. tq skyone sbb ajak aku. hehehe.

penat tak hilang lagi nih. letih giler dgn cuaca yg panas terik yg terlampau. nak beli makanan or minuman pun tak smpi hati. mahal giler. huhuhu. at last, balik awal. lebih kurang kul 12.45 gitu kitorang dah chow dah. smpt tgk sprint race jer. start kul 11 smpi kul 12. nak tunggu feature race start kul 3 lama giler. tambahan plak semangat dah kurang sbb Team A1 Malaysia kalah. huhuhu.

last2 balik makan kat D'Limau Nipis. lama gak tak pekene D'Limau Nipis Special tu. dulu selalu gi ngan best buddy tp dah lama tak gi situ. sbb ade port baru, Oldtown White Coffee. hehehe.
lepas makan terus balik. sambung tgk A1 kat tv je. feature race pun kalah daa. sbb masalah miss communication. tensen jer. kalau tunggu smpi habis tadi konfirm dapat penat jer. huhuhu.

ape2 pun puas hati la sbb dapat pi Litar F1 Sepang, the only circuit in the world that given the permission to use 'F1' in its name. enjoy the snaps.


upon arrival at the parking lot

welcome to A1 GP Malaysia

the entrance. i'm coming. huhu. semangat tul mizi nih.

sprint race in action (left) and waiting for restart (right)

ready to restart : Team A1 Malaysia (left), Safety Car (right)

oi mizi, kete kat sana la. ko tgk ape tu?

pit stop view and background. hehehe.

kononnye nak tunggu tgk feature race la nih, tp hampehhh. huhu.

Malaysia Boleh!!

more to come. maybe.
salam.
Post a Comment