Saturday, November 8, 2008

friends

assalamualaikum

smlm aku call Anne. lama dah tak dgr citer pasal dia. dgr citer hari tu phone dia hilang. so aku saja try call. nasib baik no tak tukar lg. kebetulan jugak dia baru beli fon. 2weeks dia takde fon kot. so nasib aku baik la. budak nih aku kenal dari kecik lagi (tp skrg pun takde la besar sgt.huhuhu jgn marah ye anne). ade la lebih kurang 10 minit kot aku berborak ngan dia. just catching up with each other. dah confirm keje dah dia. bagus la mcm tu. skrg pun dah ade org 'jaga' dia. so hopefully she'll be ok. tp jgn lupa kawan kat sini dah ler. hehehe. sorg lagi budak yg aku nk call. nana. hehehe.

p/s to anne: be happy and taking care. I'm here if you need me, as a friend, as a brother.(to Amin, no need to worry. She's yours. hehehe)
p/s to nana: wait for my call. hehehe.
Post a Comment