Saturday, August 21, 2010

berbuka dengan malas

assalamualaikum.

hari ni aku berbuka puasa sorang je. cik tunang ada event berbuka puasa dengan company and officemates. adik aku balik lambat and beli makanan sendiri. yg dekat uniten tu pulak senyap jer. byk makanan dah kot. huhuhu. so, on the way balik td duk pk2 gak la nak beli ape utk berbuka. selalunye aku tanye adik aku nk mkn ape so aku belikan ape dia nak and aku beli ape2 je yg aku rasa nak makan once aku sampai kat bazar ramadan tu. tp kali ni kene pk sendiri. mcm2 la terlintas kat kepala nih. tp terlalu byk la plak. so, aku decide tak nak singgah bazar ramadan. singgah kedai runcit je. beli bihun. balik umah, buat bihun goreng. itu je la juadah buka puasa utk 10 ramadan. gara2 malas singgah di bazar ramadan. huhuhu.

p/s: xde gmbr kali ni. terlebih goreng. maybe leh makan masa sahur nnt. huhuhu.
Post a Comment