Tuesday, July 13, 2010

Keretaku berkasut baru

assalamualaikum.

last week terpaksa menukar tayar kereta yang dah botak licin. memula nak tukar 2 biji tayar yg blkg je tp tayar yg depan pun dah nak licin gak. so, terpaksa la tukar keempat2 tayar tu. sbnrnye aku berniat nak downgrade kan tayar aku daripada size 16" kpd size 15". sbb tayar 15" jauh lebih murah daripada tayar 16". so bila ditanya2, aku pun amik la tayar 15" dgn sport rim 15" second hand. beza RM30 je kalau aku tukar 4 bijik tayar 16". so lps2 nih nak tukar tayar xde la garu kepala sgt. hehehe.

yang lama...

yang baru....

p/s: amik tayar murah dan kecik sbb nak save bajet. hehehe.
Post a Comment