Tuesday, July 27, 2010

Sunset from PICC

assalamualaikum.

last saturday, masa org tgh sibuk nk gi Konsert Kemuncak SuriaFM kat Putrajaya, aku ngan tunang aku buat pre-wedding photoshoot. kawan cik tunang yg buat photoshoot tu ngan kawan2 dia. start kat taman putra perdana lebih kurang jam 3 petang sbb photographer smpi lmbt, hingga lah ke asar. lps solat asar kat presint 9, terus gerak ke jambatan PICC. lps tu, dekat2 nk maghrib tu pegi naik PICC jap. dapat tgk pemandangan matahari terbenam dari situ. aku tak smpt nk snap gmbr. gmbr kat atas tu je sempat disnap dari kamera phone aku. lps solat maghrib, bergerak ke dpn gate Bangunan Perdana Putra utk sesi terakhir, shoot dgn kereta kami. hehehe. kul 9 lebih baru boleh pegi dinner. letih giler. huhuhu.

p/s: photoshoot ni diorang buat free utk kami. klu nk album kene bayar la. so, belum dpt tgk hasil nye lagi. huhuhu.
Post a Comment