Thursday, July 8, 2010

Buffered Earning Lagi

assalamualaikum.

alhamdulillah. masih bertali arus buffered earning nuffnang aku nih. dari last week ada dua BE. Astro Negaraku and Sanofi Lactacyd. sblm tu ade Libresse jugak tp Libresse tu dah convert jadik metered earning dah. tapi tiga2 iklan nih kat Sky Scrapper (bhgn tepi). so diorang bergilir2 la kuar walaupun skrg nih aku tgk byk Astro je yg kuar. yg sanofi tu tak tau la bile kuarnye. hehehe.

pagi ni aku check ada lagi satu pertambahan utk BE. Nestle Nescafe Kickstart. yg nih kat tgh2 antara post (Large Rectangle). jarang2 dapat BE kat tgh2 antara post nih. biasa dpt kat tepi or atas jer. hehehe.
jemputlah click2 ye. hehehe.

p/s: aku mmg suka minum nescafe.
Post a Comment