Thursday, July 15, 2010

Floria Putrajaya

assalamualaikum.

Festival Flora dan Taman Putrajaya atau ringkasnya Floria Putrajaya kembali lagi. kali ini berlangsung dari 10 hingga 18 Julai 2010 di Waterfront Presint 2.


daripada tahun lepas lagi teringin nak gi tgk ape yg ada kat Floria nih. tp tak berkesempatan. org kata lanskap2 kat Floria nih cantik2 dan marvellous belaka. tu yg teringin nak tgk tu. ye la. sape yg tak suka kepada kecantikan kan? hehehe.

actually tmptnye dekat je ngan ofis aku nih tp mcm malas plak nk pegi tgk sorang2 siang2 tgh panas. lagipun, org kata malam2 lagi cantik dgn sinaran lampu minyak tanah dan gema rembulan. hehehe. hari ni dah hari ke 6 Floria berlangsung dan aku masih belum menjejakkan kaki di sana. ingatkan nak cari maklumat2 pasal parking, toilet, tmpt mkn dan sebagainya tapi tak byk maklumat available kat internet. tgk kat website perbadanan putrajaya ada sikit info jer. tak caya? klik sini. pastu ada la satu link lagi tapi aku klik tak kuar pape pun. lembab giler loading. cube korang try plak. klik sini.

apa2 pun aku akan try la jugak utk pegi Floria kali ini sblm ia melabuhkan tirai pada 18 Julai nnt. mungkin nak bawak tunang dan adik2 aku. mak aku tak nak dtg la pulak weekend nih. ade kenduri kat kampung. kalau tak, boleh aku bawak the whole family. mesti meriah. huhuhuhu.

p/s: ini la masanye nak test kamera Satio. huhuhu.
Post a Comment