Wednesday, January 19, 2011

Planning a Vacation to Langkawi

assalamualaikum.

aku dan cik wife tgh plan nak pegi holiday. most probable location is Langkawi. sejak kawin hari tu tak smpt nak gi honeymoon. skrg cik wife dah pregnant pun. huhuhu. plan asal nak naik flight je sbb nak jimat masa and tak penat sgt. tp ade member ckp tak boleh sbb cik wife tgh pregnant. tak tau la mcm mana.

tujuan aku menaip entri nih adalah untuk mintak pendapat korang tentang the best place to stay kat langkawi and ape yg best kat langkawi tu. aku tak penah lagi pi langkawi. hehehe. aku target nak naik cable car jer. cik wife of coz la nak shopping. huhuhu. lain2 aktiviti tak tau lagi. 

sesape yg sudi berkongsi info tu amat2 lah dihargai. hehehe.

p/s: kalau tak jadi ke langkawi nak ke mana ye?? hmmm.
Post a Comment