Monday, January 31, 2011

Banjir: Rancang perjalanan anda

assalamualaikum.

kerana kesibukan yang teramat sgt, aku terpaksa hentikan laporan harian LTdL2011 di blog ni. nnt aku post keputusan akhir je lah.

sekarang nih dah sibuk dah musim banjir. dah la cuti panjang tahun baru cina minggu nih. confirm ramai yang balik kampung. tp hujan tak berenti2 turun. byk tempat dah naik air. aku pun risau gak kalau tak lepas nak balik kampung nnt. so, kepada mereka yang nak balik kampung, aku nasihatkan check dulu dengan balai polis samada jalan yang korang nak lalu tu boleh dilalui atau tak. kalau nak check online, boleh check kat sini:


p/s: jangan sampai cuti aku kene beku dah la. huhuhu.
Post a Comment