Tuesday, March 2, 2010

lutut oh lutut

assalamualaikum

smlm aku cuba nak joging sbb dah lama sgt aku tak exercise. bukannya malas tp sbb sakit lutut. sakit tu tak lega lagi tp aku saje nk try test. in the end, aku cuma smpt jog 10 minit jer. my knees hurt badly. skrg aku jalan pun agak terhencot hencot. hmmm. ubat yg doktor suh amik tu mcm tak berkesan. kopi susu kambing yg mak aku suh minum tu pun mcm buat aku makin sakit.

hmmm.

p/s: nak gi klinik. nk mintak refer hospital. klu boleh.
Post a Comment