Sunday, February 28, 2010

full weekend

assalamualaikum

long weekend and a full one. friday started with the friday prayer at the Sultan Mizan Zainal Abidin's Mosque Putrajaya with fellow JMDs, Sky0ne and Layzree. straight after that, went to Alamanda to cure Sky0ne's cough and clear my and Layzree's throat at the Superstar Karaoke. after 10 songs, Sky0ne's cough seem to be better. haahaha.

in the evening, planned to watch midnight movie at Cathay Cineplex Damansara. booked tickets for 12.10mn show. however, had to cancel it.

ah....rasa poyo plak berbahasa london nih..hahahah...sambung citer tadi....

aku nk gi tgk midnite ngan tunang aku tp terpaksa cancel sbb my fiance risaukan sorang kawan dia yg sdg ada masalah. so friday nite just gi makan kat bangi then pegi downtown cheras. dia beli sepasang croc sandal and aku beli jam dan tracksuit. then balik umah masing.

hari sabtu. mengenangkan miss fiance tak penah pegi The Curve or tgk wayang kat Cathay Cineplex, i took her for an early bird show at 11.30am. had McD for breakfast before the show and Ayam Penyet kat Waroeng Penyet (yup..Waroeng..bukan salah eja, ok...) 

miss fiance janji ngan kawan dia nak jumpa kat Danau Kota kul 8.30 mlm. utk membuang masa, kami ronda2 dalam The Curve. habis pusing the curve pegi One Utama plak. dah lama gile tak pegi both places tu. last time pegi aku rasa about a year ago. dah penat meronda, terus ke Ampang then ke Danau Kota.
lepak kat Mali's Corner. pekene char koay teow, borak2 then balik tdo.

hari ahad. pagi. duk umah. basuh baju. kemas rumah. mandikan kete. mandi kobau je. tak pakai sabun. heheheh. malas kan? hahahah. petang. pegi jom heboh kat bukit jalil ngan layzree. terkejut sbb jalan tak jem pun. pegi borong barang makan and minum jer. habis borong, balik. terbang RM40. huhuhu. 
lewat petang. hantar adik aku balik uniten. malam. pegi keje sbb kene duty bilik gerakan. esok pagi baru balik. there you go. what a weekend right??

p/s: next weekend?? maybe got a wedding to attend. we'll see. =)
Post a Comment