Wednesday, March 17, 2010

life is a maze

assalamualaikum...
balik je dari luar stesen, life resume as usual. cumanya aku tersangat la penat and tak berdaya. sakit blkg and sakit lutut 2-3 hari gak la. tp sakit blkg nih mmg tak ilang2. hadoiyai.

last monday main badminton ngan encik Layzree kat 'Bukit Layzree'. dah lama takde sparring partner badminton nih. so lps nih nak try main dlm dewan gak. mana la tau bleh represent malaysia pi all england edisi ke 200 nnt. hahahahah. just kidding.

actually aku cuma nak bersenam. nak jogging dah tak boleh. nak pegi gym rasa mcm tak berbaloi. so main badminton ringan2 nih boleh la kot. try cuba test dulu. sbb sejak aku tak leh jogging and main futsal nih rasa mcm lemah2 je badan nih.[perut pun dah makin kembang..huhuhu.] sbb dah lama tak exercise kot. so harap2 pasnih feeling better la. insya Allah.

p/s: Bukit Layzree = Taman Putra Perdana, Putrajaya. heheheh
Post a Comment