Tuesday, March 30, 2010

Tribute to Geng Blogger

assalamualaikum

encik Faizal Anuar @ Sky0ne yang bertanggungjawab menyebabkan aku terjebak ke dunia GengBlogger nih. semua ni salah dia. eh. tapi dia tak salah. jadi GengBlogger pun tak salah. in fact, i should thank him. terima kasih abg Faizal. heheheh.

sejak aku join GengBlogger nih, dunia blogging aku pun semakin luas. follower makin ramai (ade la peningkatan drpd sblm nih). tukang jerit kat shoutbox pun bertambah2. trafik pun semakin meningkat. kalau sblm2 nih tak smpi 10 org pun sehari menyinggah kat blog aku nih tapi sejak join GengBlogger aku perasan ade sampai 30 unique hits sehari pun aku penah dpt. korang mmg best la. 

terima kasih kepada yang datang singgah kat blog aku nih. alang2 singgah tu tolong la klik kat nuffnang tu sekali ek. hehehe. klu malas takpe, aku tak amik hati. dont worry and please keep coming to this blog. klu korang nak aku buat kunjungan balas kat blog korang, jerit la kuat2 kat shoutbox tu. you follow me, i follow you. heheheh.

kepada yang belum join lagi GengBlogger nih, aku sarankan korang join. senang je nak join. tapi korang kene la ada akaun facebook untuk join. korang gi kat alamat http://www.gengblogger.com/rumah and klik pada link facebook connect kat top right corner browser korang. pastu masukkan la maklumat yang dia mintak. sikit jer field dia. senang kan? cuba la. pastu promote kat member2 lain. hehehe.

ayuh meriahkan dunia blog malaysia. hehehe.

p/s: aku bleh blog masa ofis jer. huhuhu.
Post a Comment