Tuesday, December 8, 2009

Futsal World Tour Road to Africa Part I

assalamualaikum

last saturday, perancangan nak buat futsal ngan member2 uniten akhirnya menjadi jugak. at first mcm tak ramai org je dpt dtg. aku jadi bengang giler bile ade org buat last minit cancelation. sakit hati giler. tp nasib baik la epon ngan hairul datang bawak member2 diorang. so boleh la main sejam. ngam2 cukup org and ade sorang sub. huhuhu.

tukang gambar, rafiqin, tak smpt nak snap gmbr masa tgh main. pancit katanye. so dia snap masa kitorang tgh minum minam kat kedai mamak berhampiran. tu pun tak semua dapat join. ini je yg ada:


tuan punye kamera a.k.a fiqin yg perasan comel...
 
epon dgn kepoyoannye.
 
hairul dgn muka konon ganasnya.

tokan the otromen. heheh.
 
last but not least, organizer yang berjaya. hahahaha

nantikan sambungan Futsal World Tour Road to Africa Part II yg akan datang. mungkin dalam bulan Januari atau Februari.

Post a Comment