Friday, January 8, 2010

tanah tinggi

assalamualaikum...

aku tak penah pegi tanah tinggi. rasa mcm jakun tak?? hahahaha. hari tu aku ade bengkel kat cameron. first time naik cameron. sejuk la jugak. tp takde la excited sgt sbb aku tau akan penat wat keje. penat drive tak abis lg tmbh lg penat keje sbb aku pun urusetia. first nite tu abis kul 1 pagi. then next nite tu abis kul 12.30am. on the way nak balik je sempat menyinggah nak beli souvenier ke ape. oleh sbb aku tak tau nak beli ape, aku beli jer strawberry. aku bg kat JMD, adik aku kat uniten, makngah yg dekat ngan umah aku tu, awek aku and adik2 aku kat umah aku tu.

letihnye toksah cakap la. aku smpi cramp blkg aku nih. dah la drive dlm 120kmj jer. klu naik kete aku bawak 120 tu mmg dah agak laju la. tp aku drive Toyota Fortuner. 120 pun rasa mcm 90. takleh nk laju sbb kete boss ade kat dpn. tp berjaya gak la berpakat ngan penumpang fortuner tu and buat trick so aku dapat potong kete boss and tekan smpi 140-160kmj. huhuhuhu. AMARAN: Do this at your own risk!!

lps nih ade bengkel kat JB plak. akan kebizian kerja sampai bulan februari nnt. tak tau la mcm mana aku nak uruskan personal matters aku. ade lebih kurang sebulan saje lg nih. semoga Allah mempermudahkan segala urusan ku. amin....

p/s: bile la lutut aku ni nak baik nih. ade petua2 lain tak? huhuhu

Post a Comment