Tuesday, January 26, 2010

Spring value

assalamualaikum.

hmmm. keje mmg tak penah abis kan? sepatutnya aku ade perbincangan dan semakan satu dokumen dari hari isnin smpi hari rabu. sepatutnya buat kat ofis jer. tp smlm ade bos2 yg tak selesa buat kat opis. tak leh concentrate lah. asyik pk nk balik lah. so they decided utk buat kat Nilai Spring Golf and Country Club. hari nih check-in lepas lunch. kene bayar sendiri dulu. claim kemudian. adoiyai. letih arr camni. nasib baik dapat rate yg aku boleh claim. sblm tu diorang ckp harga bilik twin sharing pun RM290 per head. terus aku ckp aku tak nak pegi. pastu ntah mcm mana diorang nego bleh dapat RM160 per room. hmmmm. terpaksa pegi gak. hari khamis baru balik. hmmmmmm.

p/s: seriusly letih gile and tension gile. cuti banyak tapi boss susah nak approve cuti. and tak adil!!!! arghhhhh!!!!!
Post a Comment