Tuesday, September 28, 2010

Penat

assalamualaikum

aku masih lagi kepenatan. dari sblm raya sampai lah sekarang. penat mengemas rumah dan penat memandu. mengemas rumah di kelantan dan pahang. pastu balik ke sini, mengemas rumah kat sini plak. smpi hari nih pun tak abis kemas lg. pasal driving lagi la pulak. kelantan ke pahang, pahang ke kajang. pastu weekend hari tu pegi JB plak. perghhh. letih siot. skrg nih weekend takleh rehat sgt. maklumlah musim raya. ade je jemputan ke mana2. klu tak dtg nnt takut dikata sombong plak. huhuhu. 

image from google

weekend nih nak gi umah kakak ipar kat rawang. maybe overnight kat sana. hari ahad ade member kawin kat sunway. insya Allah pegi kot. tgk keadaan mcm mana. kepada yg ade menjemput aku tu, sori la klu aku xdpt dtg. keletihan tahap maksima. huhuhu.

cuti tahun nih ada lagi 14 hari utk dihabiskan. rasa mcm nak cuti nak gi pra honeymoon tp wife xde cuti plak. huhuhu. so, klu aku cuti pun duk umah sorang2 jer. klu tak tahan sgt penat nih, maybe aku cuti gak kot. duk umah pun duk umah laa. huhuhu.

p/s: segan nak jemput org dtg rumah sbb rumah bersepah lg. huhuhu.
Post a Comment