Thursday, September 2, 2010

ready to go??

assalamualaikum.

sumber: uncle google
hari nih hari last aku kerja sblm bercuti lebih kurang 2 minggu setengah. heheheh. klu smlm aku main game je dari pagi smpi ke petang, hari nih pun lebih kurang sama je kot. maklumlah dah takde mood nak cuti. dah banyak mood nak cuti, nak raya and nak kawin. heheheh. mcm tak caya je dah nak kawin. semoga dipermudahkan segalanya utk aku dan cik tunang.

skrg cik tunang ade kat kampung. terpaksa balik sbb ayah dia sakit dan dimasukkan ke hospital. sepatutnye dia cuti next week. so nnt dia kene masuk keje balik pastu baru start cuti semula. harap2 ayah dia bertambah sihat. insya Allah.

p/s: selamat bercuti kepada semua.
Post a Comment