Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidil Adha

assalamualaikum.

di kesempatan ini, aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidil adha kepada seluruh pembaca blog aku nih. walaupun tak ramai, aku hargai kunjungan korang ke blog aku yg tak seberapa nih. hehehe.

hati2 memandu ketika pulang ke kampung. kalau tak balik kampung pun, hati2 jugak yer. tak semestinya time balik kampung je kene hati2. setiap waktu kene hati2. malang kan tak berbau. hehehe.


kepada yg buat korban, tahniah kerana berjaya dan berkemampuan untuk menunaikan ibadah yg dituntut. kepada yg berkeupayaan dan mampu, boleh2 dah plan nak pegi haji atau umrah. klu tak mampu lagi, start lah menabung mana yg patut. mudah2an dapat kita pegi ke tanah suci nnt. insya Allah.

p/s: jgn puasa pada hari tasyriq yer. haram. (11,12,13 Zulhijjah)
Post a Comment