Saturday, June 25, 2011

Overdue

assalamualaikum.

isteri aku masih mengandung. expected due date yg doktor berikan pada kami ialah 22 Jun 2011. tapi hari ni dah 25 Jun 2011. maknanye isteri aku dah overdue to deliver selama 3 hari. takde tanda2 sakit nak bersalin lagi. kalau 30 Jun 2011 isteri aku masih belum bersalin, doktor suh masuk wad. tak tau lah. skrg nih kami pasrah dan redha je dengan ketentuan Allah.

kita sebagai manusia hanya mampu merancang tetapi sesungguhnya sebaik2 perancang dan yang menentukan segalanya adalah Allah swt.

walaupun sbnrnye aku agak nerveous tp dalam masa yg sama aku tak sabar nak jadi seorang ayah. huhuhu.

p/s: sekian entri pendek kali ini.
Post a Comment