Tuesday, November 3, 2009

November Rain

assalamualaikum...

lama dah rasanya tak mengupdate blog nih. ade je bende nk bercerite tp susah nak cari mood untuk menaip. hehehe. hari tu pegi bengkel/kursus kat melaka pun tak sempat nak upload gmbr lg. maklumlah kat umah dah takde internet. hehehe.

well, bulan oktober pun dah melabuhkan tirainya. dah masuk bulan november dah. dah hujung tahun dah. hmmm. bulan nih pun bleh tahan sibuk gak nih. 4hb ngan 5hb ade meeting. pastu 9hb-11hb ade kursus kat uniten. then ade meeting lg 12hb. pastu ade bengkel/kursus plak dari 22hb smpi 25hb. kat Lumut, Perak. pastu 27hb dah raya haji. confrim mak aku suh balik kg. hmmm. letih gak nih.

bulan 12 pun aku rasa lebih kurang mcm nih gak bizinye. tgk lah nnt. huhuhu.

salam.
Post a Comment