Thursday, November 12, 2009

sepak terajang

assalamualaikum...

korang kalah bukan sbb korang tak bagus. korang kalah sbb ade org yg lebih bagus dari korang. terima lah hakikat tu. klu dah kalah tu jgn la nak mengamuk tak tentu pasal. berkelakuan spt manusia tak bertamadun. bukan korang je yg kecewa. org lain pun kecewa gak. hmmmm. korang mmg best sbb sanggup turun dari jauh semata2 nak supprt team korang. tapi klu nak support waktu menang jer, baik tak payah. sokongan tu biarlah berterusan. baru la team ade semangat nak buat lebih baik. ape yg penting? kerjasama!!

p/s: kagum dgn semangat penyokong Kelantan tp aku mengutuk keras sikap segelintir daripada mereka yang tak bertamadun. Majulah Bola Sepak untuk Negara.
Post a Comment