Saturday, May 30, 2009

I'm back

assalamualaikum...

hello evryone. i'm back. hehehe. penat giler seyh kursus dua minggu kat kemaman tu. adeh. hari2 ade aktiviti and kelas. siap kene wat presentation and public speaking lg. weekend ade treasure hunt and football matches. nasib baik la exam on the last day tu ok. hehehe. byk gak pengalaman berguna dapat kat sana. and tak lupa jugak pengalaman yang agak kelakar.

kursus kali nih ramai ustaz2 and orang jabatan agama. mostly dari kelantan. so tak pasal2 aku pun terikut2 cakap kelantan kat sana. walaupun tak fasih, tp kire ok la. pahang, terengganu and kelantan bukan jauh mana pun. hehehe.
program kursus ni wajibkan solat subuh and maghrib jemaah. maybe sbb ramai ustaz kat situ, ade gak yg panggil aku ustaz. huhu. aku ckp la aku bukan ustaz. tersipu sket mamat tu. hehehe. ade gak yg straight forward tanya aku dari majlis agama mana. dlm kekeliruan, aku pun jawab aku dari majlis keselamatan. hehehe.
klu nk citer pengalaman, smpi esok pun tak abis nih. aku baru je smpi dari kampung arini. penat giler. esok nk kemas umah sket. so mlm nih nk tdo puas2. tak tau la kul bape nk bgn esok nih.
huhuhuhu.
salam.

p/s: hari tu aku dgr and hayati lirik lagu when you're gone rasanye. just wondering if there's anyone that missed me like that. hahahaha.
Post a Comment