Sunday, May 10, 2009

hmmmm

assalamualaikum...

hmmm. lama dah tak update blog nih. nk kata bizi takde la bizi sgt. cuma takde ape and takde mood sgt nk update blog. takde citer beshh pun untuk dikongsi. aktiviti RIMM pun slow sket bulan 5 nih. masing2 busy ngan keje masing2 kot. aku pun sbnrnye byk keje jugak. smpi tak terbuat jugak la. hehehe.

next week aku akan bercuti lama. bukan la bercuti sgt sbnrnye. aku kene pegi kursus induksi umum. hehehe. sepatutnya pegi tahun lepas tp tak dpt nk pegi sbb ade tanggungjawab lain perlu diselesaikan. so aku kene pegi la kali nih. klu tak nnt tak confirm jawatan aku nnt susah plak. huhuhu. aku kene lapor diri untuk kursus tu pada 17/5. tp aku akan cuti start dari 14/5. nak balik kg dulu. lama dah tak balik kg rasanye. kursus tu habis 28/5. so aku amik cuti on 29/5 so that aku bleh balik kg lg. hehehe. so aku start keje semula pada 1/6 la. hopefully kursus tu berjalan lancar.

adik aku azmira yg baru abis SPM hari tu dpt dua offer. Diploma Pentadbiran Awam dari UiTM Dungun and Program Asas Teknologi Maklumat dari Uniten. aku nk suh dia amik uitm tu tp dia tak nak plak. maybe sbb jauh sgt kot. hmmm. so dia akan ikut jejak langkah aku la amik IT kat uniten. hari tu aku dah settlekan urusan awal kat uniten. tunggu hari pendaftaran pada 27/6 nnt. semoga semuanya baik untuknya.

hmmm. 2-3 hari nih aku kene selesema sket. hopefully bukan selesema yg tgh kecoh satu dunia skrg nih. aku rehat kat umah je weekend nih. mkn ubat and tdo jer. lemah tul la. hopefully getting better la esok. doakan aku yer.

salam.
Post a Comment