Thursday, March 12, 2009

Selamat Pagi Malaysia

assalamualaikum...

on the way gi ofis pagi tadi aku dgr hot FM. katanya keputusan SPM kuar arini. aku duk terpk mcm ade org yg dekat2 ngan aku duk tunggu result. tp mcm xde. so aku abaikan aje la. buat mcm takde sape2 yg berkaitan. hehehe.

td aku call mak aku nk tanya pasal sumting. mak aku mention yg Mira pegi amik result SPM tak balik lg. demmm!! adik aku duk tunggu result SPM aku bleh tak igt. huhuhu. apa punye abg daa. hahahah. hari tu aku ada janji nk belikan apa saja yg dia mintak klu dpt 5A ke atas. klu kurang dari tu, terima je la ape aku nk bagi. ehehehe. aku call dia td tp dia kata tak dpt result lagi. tghari sket la kot. takpe la. nnt aku call semula. hehehe.

rino rino. ape dah jadi ngan ko nih??? hmmmmm


update:
alhamdulillah adik aku dpt 5A. ermmm. ape la yg dia nk mintak agaknye? huhuhu. jgn dia mintak yg ngarut2 dah la. mau kopak poket aku. huhuhuhuhu.

update lagi:
ptg smlm Mira sms aku. dia kata dia dah tau apa yg dia nak. nak tau apa dia nak? huhuhu. dia suh aku cat balik Yamaha Ego yg baru tu jadi kaler pink. huhuhu. aku ckp boleh la tp amik masa la. so aku suh dia come out with a wish list. and this is the list:
  1. PS2
  2. voucher shopping worth RM100/RM150
  3. 'pink'kan Yamaha Ego
  4. novel
  5. hadiah seikhlas hati
huhuhuh. wahai adikku, akan ku pertimbangkan permintaan mu itu. sabar lah yer. heheheheh

Post a Comment