Monday, August 17, 2009

RIMM's Outing to BBQ Land, Kuang

assalamualaikum...

hari jumaat hari tu, aku ngan member2 aku pegi jalan2 cari makan kat BBQ Kuang. tmpt nih dah lama dah aku dgr tp tak penah pi lagi. diorang kata best. tak tau laa. bertolak dari putrajaya kul 8.30 mlm. 5 bijik kete. smpi kat RnR USJ kat Elite Highway, tmbh lagi 2 bijik kete berkonvoi. sampai di lokasi lebih kurang jam 9.15mlm. smpi2 je terus memasak dan makan. kenape kene masak? hehehe. sbb konsep dia kene masak untuk mkn. makan la byk mana yg korang sanggup. bayaran RM18 jer. all u can eat tp kene la masak sendirik. lebih kurang 2 jam sesi melantak dan bermesyuarat, kami bersurai lebih kurang jam 11.3o mlm. ckp byk pun tak guna, enjoy the pics (credit to RyCO and mcnick).


deretan mknn untuk dihabiskan

mari kita mulakan

ermmm...byknye pilihan...

mari memasak..

masak la mcm mana pun..janji bleh mkn..heheh

udang oh udang...huhuh

setelah dapur ditutup...heheh.

sempat buat meeting jap..


gmbr kenangan..ramai kan? bestt.

RIMM ROCKSS!!
Post a Comment