Wednesday, October 31, 2012

Hampir ke akhir garisan 2012

assalamualaikum...

wooww. sungguh lama aku tak update blog ni. adakah aku semakin busy atau semakin malas? huhuhu. well, dua2 pun betul kot. tapi bila ada masa lapang tu kadang2 tak terpikir nak update blog plak. duk main game or tido jer. hahahaha.

hujung2 tahun nih ramai gak di kalangan kawan2 aku yang akan menamatkan zaman bujang masing2. syukur dah sampai seru untuk mereka. semoga mereka dikurniakan kebahagiaan di dunia dan akhirat serta semoga perkahwinan mereka sentiasa dirahmati dan diberkati Allah. amin.

adik aku sendiri akan bertunang pada pertengahan november ni. alhamdulillah. semoga dipermudahkan segala urusan untuknya dan keluarga aku. jauh gak nak pegi meminang tu. dari pahang ke penang. nasib baik ada rumah pak sedara aku kat kedah. kira mcm balik kampung jugak la. hehehe.

hmmm. cukup la kot. nnt aku cari masa update lagi. my next update migt be about my trip to London recently. insya Allah.

p/s: Asus Padfone vs Note II??
Post a Comment