Saturday, November 8, 2008

movie

assalamualaikum.

semalam melepak bersama geng JMD* putrajaya kat port biasa (food court presint 9). ade 5 org je yg dtg termasuk aku. yg lain kene pasung ngan isteri or kuar dating ngan awek. walaupun penat aku gagahkan jugak jumpa diorang coz nak bg barang2 yg dikirim. tp sorg je yg amik. yg lain tak dtg or tak bawak duit. heheh. after that diorang ajak tgk wyg. citer james bond yg baru tu. aku terasa nk join coz dah lama gile tak tgk wyg. so aku ikut la. 3 org je yg pegi pun. tgk di TGV Mines. overall citer tu ok la. tp bg aku jalan citer dia tak besh sgt pun. sejak Daniel Craig nih jd James Bond, aku tak minat sgt dah citer tu. bg aku cara James Bond ditonjolkan dalam cerite2 yg dia berlakon agak tak besh. tak sama dgn agen 007 sblm2 nih seperti Pierce Brosnan and all time favourite Sean Connery. well, maybe ade kelainan yg cuba diketengahkan but i dont seem to like it very much. the only thing yg tak penah mengecewakan adalah the Bond Girls. tetap da bomb. hahah. 3 stars only. sorry Bond.

* JMD adalah nama utk geng WiSEr area putrajaya dan sekitarnya.
* WiSEr merujuk kepada ahli www.wisecommunity.net
* wise adalah singkatan untuk Wira Special Edition
Post a Comment